petak, 29. travnja 2016.

Kazu da sam se promenila... Nisam vise onakva kakva sam bila... U pravu su ljudi... Drugacija sam... Ne mislim da sam gora... Naprotiv... Bolja sam od mnogih koji mi sude... Kazu da sam drska... Nisam.. Samo ne dam da me gaze... Kazu da sam bezobrazna... Nisam... Samo udarce istom merom vracam.... A svoje dugove uvek placam... I opet, ne valjam.... Kazu da sam izgubila dete u sebi... Nisam... Samo ga vise ne pokazujem svima... Podigla sam zidove... Do najboljeg dela mene sada stizu samo najbolji... Ostali neka samo stoje iza zidova i pitaju se...Kakva li sam iznutra?



Ljubav je...kada je neko udaljen od tebe kilometrima i kilometrima, a ti mislis samo na nju, cekas dan kada ces je vidjeti, brojis dane, sate do tog trenutka, stalno ti je u mislila, ne gledas one druge koji su ti ispred nosa i sve ih odbijas zbog nje...Jer to je ljubav, a daljina je nista u odnosu na nju!!!



Zadrzacu pravo da budem drugacija.... da pruzim ljubav kad zelim, da vristim i placem kada me boli.... Ne stavljam maske laznog osmeha da drugima budem po volji... Zivim zivot jednostavno i iskreno,sa zdravim prstohvatom ludila...po meri sebe i svoje tisine.


"Jadan je onaj u kojem nije ostalo ništa od deteta!"
F. M. Dostojevski
Uzasno sam djetinjasta...I sretna sam zbog toga...Budite sto vise djeca,djetinjstvvo je najljepse razdoblje u zivotu covjeka..


četvrtak, 28. travnja 2016.

✿Ti si mi dala ono najdragocjenije od svega - osjećaj da mi nedostaješ.✿
Meša Selimović✿


✿Velika ironija ljubavi : Kad voliš pravu osobu u pogrešnom trenutku✿
Č. Bukovski.✿


✿"Nеdostatak ljubavi ništa nе možе zamеniti.
Ali ljubav zamеnjujе svе nеdostatkе."✿
✿Dostojevski


✿Ljubav nije veština. To je pitanje dara kao i poezija.✿
Miroslav Krleža✿



"Razlika izmedu večne ljubavi i grešne veze je u tome što ova druga duže traje.”



Ne tražim od tebe da menjaš svoje navike, da zapostaviš druge zbog mene, da po celi dan razmišljaš o meni.. Da mi stalno govoriš koliko ti znacim i da ti je stalo do mene ! Ostani takav kakav si oduvek bio... Jer ja da sam htela da te nateram da se promeniš, ne bih te sada ni volela ! Volim te zbog toga što jesi, a ne zbog onoga što bi mogao biti ! TRAŽIM SAMO DA ME RAZUMEŠ U NEKIM STVARIMA, i da me voliš, ne puno, voli me malo, ali iskreno !




srijeda, 27. travnja 2016.

♡Ne dam ti mira u snu, ni na javi..
pratim te, proganjam..
vešto skrivena u dubinama tvojih misli,
spavam na dnu srca tvoga..♡



♡Ušetam ti tako u snove svake noći
i nestanem u ranu zoru..
Ja sam prodavac snova, iluzija..
ja sam vetar, osećas me, znaš..tu sam i nisam..
Ja sam madjionicar bez štapa..
ja sam ptica bez krila..ja sam vila i đavo..
sve sam ja..i ništa nisam..
na dohvat ruke a opet daleko..
imaš me stalno i nemaš me nikad..♡



"Cigareta me je jednom naučila lekciju o ljubavi: "Kad stvari dogore, ugasi ih. Pali sljedeću."





♔ Gentleman ♔
Čini se da svaka žena ima svoju listu parametara šta čini muškarca privlačnim i poželjnim. Da li je to prvenstveno zgodno, izvajano telo ili sposobnost da je nasmeje onda kada joj baš nije do smeha? Harizma kojom zrači? Spoljašnji znaci moći ili unutrašnja snaga? Džentlmenski maniri?
"Idealan" muškarac nije ni narcisoidni karijerista, ni zgodni lepotan. To je onaj koji se oseća dobro u svojoj koži i koji je uvek motivisan da se menja i unapređuje i sebe i okolinu. A džentlmen je upravo takav. Snaga, energija, harizma, pozitivan pogled na svet i džentlmenstvo, jednostavno, ne idu jedno bez drugoga... ♔





♡Sklanjaš me ponekad u stranu, ostavljaš, zaboravljaš..
ipak, uvek mi se vraćas u besanim noćima
iako znaš da sa prvim zracima nestaću,
jer ja sam princeza noći..♡

ponedjeljak, 25. travnja 2016.

Čovjek koji ne voli nije sposoban da osjeti veličinu tuđe ljubavi, ni snagu ljubomore, ni opasnost koja se u njoj krije..



nedjelja, 24. travnja 2016.

Duboko vjeruj u ono što želiš i zapamti, izgubljeno je ono čega smo se odrekli. U životu poželi samo jedno, da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno.


 Jednom ćeš me pitati volim li više život ili tebe, ja ću odgovoriti život, ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si moj život ti.


Znaj, neću te voljeti vječno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje vječno. Voljet ću te samo jedan mali dio vječnosti koliko traje moj život.


 Važno je samo da negdje postojiš, da postojiš i da me voliš. Važno je da smo tu ispod istog neba i da si uz mene kad mi to treba
Ljubav je ono sto nam u trenucima tuge daje snagu i volju za buducu borbu. Otkriva nam najdublje zivotne tajne koje nismo upoznali. Divan je osecaj znati da postoji neko ko ti je drag i blizak, neko ko postaje deo tebe, kratak deo tvog zivota, deo tvoje stvarnosti. Ljubav je nesto neograniceno, beskrajno, daleko, lepo. Nadam se da ces je i ti uskoro ponovo osetiti…




Čudno je kako je zivit prazan…
kada jedna osoba nije tu…
ili zivis medju toliko ljudi,a on nije tu!!!





Pomozi mi noći…
pomozi mi da zaboravim, te crne oči..
Pomozi mi kišni dane
da moje suze nepadaju same…
Pomozi mi majko mila
pa i ti si mlada bila…..









petak, 22. travnja 2016.

"Lepo je čeznuti i žudeti za nekim, 
ali svaka želja i strpljenje imaju rok trajanja. 
Zato gledaj da te ne dobijem kasno 
i to baš onda kad mi više ne trebaš."



četvrtak, 21. travnja 2016.

Loše odluke...stvaraju dobre priče!

✿Ima raznih vrsta ludila i neka od njih su pravo uživanje✿✿✿


✿Svi vole unutrašnju lepotu ...upakovanu u zgodno telo.✿


✿Muškarac zna koju hoće, ali retko koju neće. Žena zna koga hoće, ostale neće.✿


✿Postoje žene koje imaš, a nemaš. Koje su uvek tu, a nikad nisu. Koje te guraju, a čuvaju. I zbog kojih si mrtav, a živ. Od takvih se ne odlazi.✿


И опет срце моје почиње
Све ово време сам мислила да се претварамо
Ништа не изгледа исто кад су ти очи отворене
Сад играш те игре да би ми се пулс вртео
Показујеш ми љубав, показујеш ми љубав
Показујеш ми све за шта је моје срце способно
Мењаш мој облик као лептиру од оригамија
Провалио си у моје срце
Овога пута осећам да је сета стигла
Ништа не може да ме одвоји од овог осећања
Знам да се једноставно заљубљујем у тебе
Покушавам да видим где ти је срце
И да оправдам зашто те за трен нема
И спотакнем се понекад тражећи сунце
А ти знаш да је ово искрено кад ми погледаш у очи
Показујеш ми љубав, показујеш ми љубав
Показујеш ми све за шта је моје срце способно
И сада не могу да побегнем од ове ватре коју смо запалили
И опет срце моје почиње
У твојим рукама заљубљујем се све дубље
И нема ничега да ме одвоји од овога





srijeda, 20. travnja 2016.

. .. i na kraju, ostao je još jedan, ali ne manje bitan... kufer pozajmljenih snova, ukradenih zelja, gomila grešaka, propalih iluzija... njega namjerno zaboravljam na povratku kuci, i zato ti kazem, ne pakiraj mi ništa, svega imam previše.. ono sta zelim ne mozes mi dati, a ono sta sam ti dala, sacuvaj i pamti... sada nema značenja, ali nekada možda. Ko zna... ⚓
.Sjeti se da postoji neko - a ne svako, da negdje - a ne svuda, da uvijek - a ne nekada, da namjerno - a ne slucajno. . . neko misli na tebe!.........



Da mi je opet biti dete.. Da se ne opterecujem svakakvim stvarima.. Da ne mislim lose o drugim ljudima.. Da ne znam sto je to kad ljubav zaboli.. Da roditelji resavaju moje probleme.. Da sam srecna zbog toga sto zivim.. Da imam nekog kome se divim.. Da sam malo dete puno ljubavi sa onim cistim i bezbriznim sjajem u ocima !
"Zaljubit ćeš se u lice, oči, tijelo.
Nije to toliko opasno, koliko je kad se zaljubis u osmijeh, pokret, hod... Onda to postaje magija, a magija se - voli..."





utorak, 19. travnja 2016.

"Žene se igraju s muškarcima, jer je to najefikasniji način da te iste muškarce dobiju..."




Samsung molim te ako možeš javi se..:D
Ljubav je samo vjetar. Čas miran, ugodan vjetrić koji nas mazi dok
koračamo poljem života, a čas je to uragan koji razara sve što
godinama gradimo. Nikad ne znate kada će početi da duva.
Još gore - ni kada će prestati...







subota, 16. travnja 2016.



"Kad prestaneš da se trudiš da budeš lepa u pogrešnim ocima, shvatićeš da u nekim drugim to već jesi."




"Nisam prestala da te razumem. Ljubav nije prestala. Volela bih da jednom budeš spreman za izazov , strasti, radosti. Tamo, ako ne ovde..."

"Igre su prisutne kao u stvarnim osećajima. Ponekad ,jer su put do cilja, ponekad jer su maska za razočarenja postignutih ciljeva, a ponekad jer su put u bekstvo."






Možda joj nećeš biti prvi muškarac, ni posljednji ili jedini. Voljela je prije tebe i možda će voljeti poslije. Ali ako te sada voli, zar je bilo šta drugo bitno? Ona nije savršena – ali nisi ni ti. I vas dvoje možda nikad nećete biti savršeni zajedno, ali ako te ona može nasmijati, natjerati te da se dvaput zamisliš, priznati da je ljudsko biće i da griješi, drži se nje i daj joj najviše što možeš. Možda neće misliti o tebi svakog sekunda tokom dana, ali će ti dati dio sebe za koje zna da ga možeš slomiti – njeno srce. Zato nemoj da je povrijediš, nemoj da je mijenjaš, nemoj je analizirati i ne očekuj više nego što ona može dati. Smij se kad te čini srećnim, daj joj do znanja kad te izluđuje i neka ti nedostaje kad nije u blizini.




četvrtak, 14. travnja 2016.

Neki kazu da su najlepse ljubavne price one koje nisu imale vremena da ozive! Mozda, zato sto su neostvareni poljupci jos jaci.


Najposle, sve na svetu i ne mora uvek biti kazano, napisano, štampano i prevedeno. Mnogo toga ostaje među ljudima neizraženo i prešutno, ali ipak živo i neprolazno. I često je to ono što je najbolje i najsvetlije u nama...



"Ne sramite se ni svoga lica niti svoga tijela....
Ne spuštajte glavu dok hodate ako vam je obraz čist.I ako će se uvijek neka budala naći da vas zgazi...Zgazite vi nju...Ali istinom i pravdom.Teška misija i borba sa vjetrenjačama....
Ali što ima milijeg,lijepšeg i blaženijeg od mirnog sna?!
Znajući da nisi ukrao...I drugome zlo učinio...To je ono što obasjava dušu!



utorak, 12. travnja 2016.

ponedjeljak, 11. travnja 2016.

Prvi uzdah ljubavi posljednji je uzdah mudrosti


Znam, mora biti da je tako:
Nikad se nismo sreli nas dvoje,
mada se tražimo podjednako
zbog sreće njene i sreće moje.
Pijana kiša šiba i mlati,
vrbama vetar čupa kosu.
Kuda ću?
U koji grad da svratim?
Dan je niz mutna polja prosut.
Vucaram svetom dva prazna oka,
zurim u lica prolaznika.
Koga da pitam, gladan i mokar,
zašto se nismo sreli nikad?
Il je već bilo?
Trebao korak?
Možda je sasvim do mene došla.
Al' ja, u krčmu svratio gorak,
a ona ne znajući - prošla.
Ne znam.
Ceo svet smo obišli
u žudnji ludoj - podjednakoj,
A za korak se mimoišli.
Da, mora da je tako. 




nedjelja, 10. travnja 2016.







Htjeo bih da me cvrsto stisneš u svoj zagrljaj, Ne moraš mi ništa reci, znam da se i šutnjom voli. Oboje sjedinjeni u sreci, zadovoljstvu i ljubavi, Zaboravit cemo na prošlost i sve što je znalo da boli...










Tvoje ruke miluju moje tijelo…
Naslanjaš me na zid….
Stišceš se uz mene….
Ljubiš mi vrat….
Glasnije dišem…..
Gubim se od tvojih dodira i poljubaca….
Kao da lebdim…
Smješkaš mi se…
Nemocna sam od tvoje težine….
Rukama prelaziš preko moga trbuha....






subota, 9. travnja 2016.

"Nije loše znati imati strpljenja... Ali, treba umijeti napraviti razliku između strpljenog čovjeka i budale koja čeka uzalud!"


"Najlepša poezija je ispisana na koži, prstima voljene osobe bez upotrebe i jedne reči."


petak, 8. travnja 2016.



"Nijednom nije zaboravila da mi prije spavanja poželi laku noć, a ja bih svaki put, onako luđački, odgovorio sa ¨vidimo se tamo¨. Možda nije znala šta tačno mislim sa tim, ali je znala ušunjati se u sve moje snove."




"Ne živi se ni od snova ni od ljubavi. Ali bez njih se umire."






Kada bih ti mogla pokloniti nešto lijepo,
poklonila bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te ja vidim...
Tek onda bi shvatio koliko si poseban...