petak, 23. rujna 2016.

U raju postoji jedno drvo na kome rastu srca.Bog je uzeo jedno i po i dao tebi,a pola meni,da ih sastavimo kad se sastanemo i da se vise NIKAD NE RASTANEMO!!




četvrtak, 22. rujna 2016.

Potrebno je u zivotu imati nekoga kome mozete sve reci,najlepse pesme napisati,ko ce razumeti sve vase emocije,sva vasa ponekad cudna raspolozenja i bubice.Ali, ko ce i pored svih vasih mana biti pored vas i truditi se da znate koliko mu znacite...




utorak, 20. rujna 2016.

Kad razmišljam srcem, najebu svi ostali organi


Upala sam u loše društvo...sve neki fini ljudi..




utorak, 13. rujna 2016.

Ponekad sanjam te
u snovima se gubim
ali se probudim
cim krenem da te ljubim

Vise se tela tvog
ne oseca toplota
budim se u hladnim
rukama zivota

Jer sve sto prodje
sve sto jednom prodje
kao po kazni uvek vraca se
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dodje da prodje i opet secas se

Svakog si jutra bolje nego sutra
a svaka noc je uvek presudna
jer hiljadu ti stepenika treba do vrha
a jedan jedini do dna

Ref.
I bolje da se ne vidimo nikad
ne zivimo u istom vremenu
ja imam proslost, ti imas buducnost
snovi su izmedju

I bolje da se ne vidimo vise
jer shvatili bi tad u isti cas
da sve je ovo, sve je ovo moglo
da prodje i bez nas

Bolje da nikada
i nista nije bilo
da sam precutao
sve sto je srce krilo

Zato se ne vracaj
tisinu mi ne kvari
pusti da budem kralj
kralj izgubljenih stvari






Za dusu sam te zasio
i dugo plasio, da te ne izgubim
ali na kraju, puklo je
taj konac sudbine
i nasa ljubav s njim

Minut po minut, idu godine
k'o stare novine
zivim svaki dan, vec ispisan
moje lice, znam da gubi ivice
iz tvoga secanja cu biti izbrisan

Kome se tuzna radujes
i usne darujes da mu budu lek
ko crta onaj osmeh tvoj
sto skinuo je moj
sa lica zauvek

Jos uvek srce krene pesice
do tvoje ulice
tako svaku noc te ispracam
ali nada, kako starim, propada
iz tvoga secanja cu biti izbrisan

Ref. 3x
Laku noc
ti jos pozelim svaku noc
i kad nisi moja ti
lepo sanjaj, ljubavi

Ne znam kol'ko njih
za tobom uzdise
ali jedno znam
ko te voli najvise
Gledao sam svaki par sa čežnjom, i tražio nešto, što bi se moglo nazvati ljubavlju. Ali, nailazio sam na svet prepun reči presvučenih u odelo, koje je odavalo raskošan izgled, a kada poskidaju sjaj, imao sam šta da vidim... umorna lica od stalnog traganja za nečim što se može nazvati srećom. "


Ponekad se pitas:"Sta je to toliko lose,sto sam uradila"..?... A zivot ti odgovara..... Bila si predobra..



nedjelja, 11. rujna 2016.

" I ne znam sta smo mi.Ni ljubavnici,ni drugovi.Ni poznanici,ni stranci.Cak ni slucajni prolaznici.Koliko je samo tu inata,ponosa,tvrdoglavosti,koliko skrivene ljubomore,a opet smo na kraju dana,samo dve lude koje ne mogu jedna bez druge.Dve lude,koje ne shvataju da ih svaka svadja samo jos vise vezuje i prelazi daljinu izmedju njih-pedalj po pedalj.Dve osobe,zalutale negde izmedju mogucnosti i zelja,stvarnosti i jave,pa se na momente gube u ocajnickoj zelji da se pronadju.Dve kapi kise,koje ti pokvase lice,pa ne mozes,a da ih ne osetis.I znas sta!?Ne smeta to meni.Nimalo.Ni to sto se imanjem nemamo,a nemanjem imamo,ni to ne moze svako.Ni da prozivi,ni da izdrzi.Zato i jesmo posebni.Zato i jesmo jedno za drugo.Sada.U zauvek ne verujem.Zauvek za nas ne postoji.Mi smo trenutni i stvarni.Ti. Ja. I nesto,samo,nase...''
Za mene je ljubav spoj nestvarnog sa stvarnim,spoj realnog sa nerealnim,jer samo prava ljubav ne poznaje prepreke,ona je iskrena,nikada neće umrijeti,uvjek će ostati u jednom djeliću srca...Prave ljubavi su rjetke,ali ipak postoje,prave ljubavi se dešavaju izmedju dve iste osobe koje razgovaraju oćima,dišu jednim srcem,a vole istom dušom!

subota, 3. rujna 2016.

"A ko se ljubi u čelo ? Žena koja se najviše voli i poštuje. Kad muškarac poljubi ženu ili obratno ... znači da su jedna duša a dva tela. U čelo se ljube žene samo one koje su za ceo život i koje su vam svete , kada ženu poljubite u čelo, dete poljubite u čelo, oca, znak svetinje i poštovanja ! Znači da vam oni pripadaju srcem !"
"Možda te se plaše jer si iskrena i snažna, jer ih teraš da skinu maske.
Možda te se plaše jer si previše iskrena u doba kada ljude privlači slatkorečivost, privlače ih oni koji manipuliraju svojim rečenicama i oni koji znaju kako učiniti da laž bude privlačnija od istine.
Možda je tvoja istina gorka onima koji ne žele okusiti original, onima koji samo žele šlag sa torte.
Možda ih plašiš jer tačno znaš šta želiš i znaš šta ne želiš, a svi su drugi izgubljeni u pokušaju da isto to otkriju. Možda su toliko izgubljeni u svojoj nesigurnosti da odbacuju svakoga ko je siguran u sebe ili su se možda samo navikli na ljude koji su nesigurni i koji sada ne razumiju ko su.
Možda te se boje jer ne želiš učestvovati u njihovim igrama, u kojima su svi toliko opsednuti pobedama da je gubitnik svako ko ne igra. Možda si okružena ljudima koji su toliki stručnjaci u igranju igara da uopće ne znaju kako je na suprotnoj strani i ne žele ponovno biti početnici.
Možda te se plaše jer im govoriš ono što ne žele čuti i jer su navikli da im se serviraju laži. Možda žele verovati u bilo koju sliku koja je stvorena za njih i ne žele videti ko su oni uistinu. Možda su im tvoje reči toliko nepoznate da ih jednostavno ne razumiju ili im ne veruju.
Možda ih plašiš jer obraćaš pažnju. Ne zaboravljaš što su rekli dok su bili ljuti ili dok su bili ranjivi, obraćaš pažnju na njihove oči i govor tela, obraćaš pažnju na ton njihova glasa i gestikulaciju. Možda nisu navikli da ih se vidi ili čuje i tvoja im pažnja predstavlja nelagodu jer to znači da moraju skinuti maske.
Možda te se boje jer znaš da ih je strah, a ti ipak još nisi oprezna. Možda si neoprezna sa svojim srcem i osećajima i oni ne znaju kako se nositi s njima, oni ne znaju kako se nositi s bilo čime što narušava njihovu sigurnost, koja narušava njihovu rutinu ili realnost. Možda tvoje srce kuca brže od njih i ne mogu s tobom držati korak.
Možda te se plaše jer ih ne trebaš. Jer znaju da možeš preživeti bez njih, jer znaju da ih nećeš čekati, jer znaju da ćeš se zauzeti za sebe, jer znaju da nećeš dozvoliti da budeš samo još jedan broj na njihovoj listi.
Možda ih plašiš jer ceniš samu sebe, jer si dovoljno snažna da odeš i jer si dovoljno pametna da znaš koliko vrediš. Možda su se toliko naviknuli biti na pijedestalu da ne znaju biti nigde drugde.
Bez obzira na razlog, nastavi ih plašiti. Nastavi ih plašiti svojom iskrenošću, snagom, svojom dobrotom, svojom ljubavlju, razumijevanjem, svojim rečima, svojim očima, svojom prisutnošću i svojom sposobnošću da ih pročitaš. Čitaj ih i dalje sve dok ne pronađeš nekoga ko je jednako hrabar kao i ti i koji se neće tako lako uplašiti, nekoga ko je jednako jak kao i ti.
Jer život često one hrabre baci na kolena... da vidi kako će ustati.
Slabiće ne dira, oni su ionako uvek na kolenima."
Zaljubi se u nekoga ko nije verovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga ko nije verovao u srodne duše dok nije sreo tebe.
Zaljubi se u nekoga ko nikada ne odustaje. Ko zna da vas dvoje imate nešto neverovatno. U onog koji neće dopustiti da odeš. Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Ko želi izgraditi porodicu sa sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći „uzimam“.
Ne gubi vreme na nekog ko sumnja da će imati budućnost s tobom. Ko samo želi zabavu. Ne gubi vreme na nekoga ko želi avanturu.
Zaljubi se u nekoga ko ceni što te ima u svom životu, ko čaroliju vaše ljubavi ne uzima olako, ko zahvaljuje što si s njim.

petak, 2. rujna 2016.

Sve sam mu oprostila..i bezobrazluk, i nadmenost, i drskost..ali glupost..e to stvarno nisam mogla....



................................................................



U ovom trenutku tako bih zelela da si ovde kraj mene,da se nezno privijem uz tebe. Da ti kazem,da vrisnem snazno,ja te...ma nije vazno


četvrtak, 1. rujna 2016.

Usne
Usne jedino zato postoje
da s nekim podelis nesto svoje.
I da ti sapat sapatom vrate.
Usne postoje da se pozlate.
Usne su vulkan tvog tela.
Usne su izvor tvojih reka.
Usne su pupoljak gde se srela
pcela od vetra s pcelom od mleka.
Usne postoje da se procveta
u vatromete neba i sveta.
Usne su da se u dahu zgusne
krilatost zvezda i kometa.
I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije,mekse, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje